Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.digigamecenter.org ja on laadittu / päivitetty 10.08.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

  2. Kohtuuton rasite

  Toimintamme perustuu avoimen yhteisön rakentamiseen ja yhteisöä rakennetaan lähtökohtaisesti pääosin vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisvoimin tehtävän työn panos vaihtelee tilanteiden ja aktiivisten vapaaehtoisten mukaan, emmekä pysty resurssoimaan aina rajallisia työntekijäresurssejamme verkkosivuston sisällön työstämiseen täysin saavutettavaksi. Henkilöstöresurssimme organisaatiossamme perustuvat usein vaihtelevasti projektiluonteisiin määräaikaisiin, osa-aikaisiin asiantuntijarooleihin, eikä verkkopalvelun kehittäminen ole pääfokuksessamme. Verkkosivustoa käytetään lähinnä tiedottamaan hankkeista ja palveluistamme blogin muodossa nopeasti, eikä saavutettavuutta pystytä takaamaan, sillä organisaatiostamme ei löydy arvioituun tarvittavaan työmäärään henkilöstöresurssia.

  1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia
  • verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019
  • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

  Sivustolla on upotettuja sosiaalisen median sisältöjä, jotka tulevat muilta sivustoilta, kuten facebookista ja twitteristä. Sivustolla on myös videoupotteita ulkopuolisesta palvelusta Youtubesta.
  Osa sivuston blogipäivityksistä on organisaatiomme ulkopuolisten henkilöiden tuottamia. Sivustolla on myös kanava, jossa organisaatiomme ulkopuoliset tahot voivat ilmoittaa rekryilmoituksia, joiden sisältö on näin ollen oman organisaatiomme ulkopuolisen tahon tuottamaa. Koska sivustolla on alasivuja, joita ylläpitää Peliosuuskunta Expan ulkopuoliset toimijat, kuten yhteistyökumppanin työntekijät, ja näiden alasivujen, kuten dgc studio tai jamk esports -alasivujen sisällöstä vastaa oman organisaatiomme ulkopuoliset käyttäjät, emme voi vastata täysin kyseisten sisältöjen saavutettavuudesta

  Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

  Verkkolomakkeella

  www.digigamecenter.org/contact

  Sähköpostilla

  info@expa.fi

  Muilla tavoin

  Toimistomme sijaitsee Digi & Game Centerissä toisessa kerroksessa, osoitteessa Matarankatu 2, Jyväskylä

  Valvontaviranomainen

  Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

  Valvontaviranomaisen yhteystiedot

  Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
  www.saavutettavuusvaatimukset.fi
  saavutettavuus(at)avi.fi
  puhelinnumero vaihde 0295 016 000