Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.expa.fi ja on laadittu / päivitetty 10.08.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

2. Kohtuuton rasite

Toimintamme perustuu avoimen yhteisön rakentamiseen ja yhteisöä rakennetaan lähtökohtaisesti pääosin vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoisvoimin tehtävän työn panos vaihtelee tilanteiden ja aktiivisten vapaaehtoisten mukaan, emmekä pysty resurssoimaan aina rajallisia työntekijäresurssejamme verkkosivuston sisällön työstämiseen täysin saavutettavaksi. Henkilöstöresurssimme organisaatiossamme perustuvat usein vaihtelevasti projektiluonteisiin määräaikaisiin, osa-aikaisiin asiantuntijarooleihin, eikä verkkopalvelun kehittäminen ole pääfokuksessamme. Verkkosivustoa käytetään lähinnä tiedottamaan hankkeista ja palveluistamme blogin muodossa nopeasti, eikä saavutettavuutta pystytä takaamaan, sillä organisaatiostamme ei löydy arvioituun tarvittavaan työmäärään henkilöstöresurssia.

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia
  • verkkosisältöön, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019
  • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Sivustolla on upotettuja sosiaalisen median sisältöjä, jotka tulevat muilta sivustoilta, kuten facebookista ja twitteristä. Sivustolla on myös videoupotteita ulkopuolisesta palvelusta Youtubesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

www.expa.fi/contact

Sähköpostilla

info@expa.fi

Muilla tavoin

Toimistomme sijaitsee Digi & Game Centerissä toisessa kerroksessa, osoitteessa Matarankatu 2, Jyväskylä

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000